Hallinnoi sovellusta komentoriviltä

Voit hallinnoida Kaspersky Safe Kidsiä komentokehotteesta käsin.

Käytä seuraavaa komentorivisyntaksia:

safekids.com <komento> [parameters]

Komentorivillä voit viitata sovellukseen joko sen asennuskansiosta tai määrittämällä täydellisen polun safekids.com-tiedostoon.

Kaspersky Safe Kidsin hallintakomennot

Komento

Kuvaus

Syntaksimalli

HELP

Avaa ohjetietoja komentorivisyntaksista.

safekids.com [ /? | HELP ]

UPDATE

Aloittaa Kaspersky Safe Kidsin päivityksen. Oletusarvoisesti sovellus lataa päivitykset pääpalvelimilta.

Asiakaspalvelun tekemän pyynnön perusteella sinun on ehkä tarpeen päivittää sovellus testipalvelimilta käyttäen [testsource]-parametria.

Testipalvelimet sisältävät testaamattomia sovellusmuutoksia, jotka voivat aiheuttaa ohjelman virhetoimintoja.

safekids.com update

ROLLBACK

Palauttaa sovelluksen tietokannat edelliseen versioon. Tällä komennolla on seuraavat parametrit:

• [/R:<raporttitiedosto>] – tallenna vain kriittiset tapahtumat
  • [/RA:<raporttitiedosto>] – tallenna kaikki tapahtumat

missä <raporttitiedosto> on täysi polku TXT-tiedostoon, jonne palautusraportti tallennetaan. Tämä komento vaatii My Kaspersky -tilisi salasanan.

safekids.com rollback </password=<kirjoita_salasana>> [/R[A]:<raporttitiedosto>]

EXPORT

Vie Kaspersky Safe Kidsin asetukset tekstitiedostoon (.TXT).

safekids.com export <tiedoston_koko_polku>

IMPORT

Tuo asetukset tekstitiedostosta (.TXT) Kaspersky Safe Kidsiin.

safekids.com import <tiedoston_koko_polku>

EXIT

Lopettaa Kaspersky Safe Kidsin. Tämä komento vaatii My Kaspersky -tilisi salasanan.

safekids.com exit </password=<kirjoita_salasana>

TRACES

Hallitsee Kaspersky Safe Kids -tapahtumien kirjausta lokiin. Tällä komennolla on seuraavat parametrit:

• [on] – kytke sovellustapahtumien kirjaaminen päälle
  • [off] – kytke sovellustapahtumien kirjaaminen pois päältä
  • [clear] – tyhjennä lokikansio
  • [copyto] – kopioi kaikki lokitiedostot uuteen kohteeseen

safekids.com traces [copyto <tiedoston_koko_polku>]

CHECK_PSW

Tarkistaa My Kaspersky -salasanasi. Jos syötetty salasana on oikein, komentokehote näyttää tilan 0. Jos salasana on väärä, näet virheilmoituksen.

safekids.com check_psw

CLS

Tyhjentää komentokehotteen.

safekids.com cls

UNINSTALL_UCP

Ilmoittaa My Kasperskylle, että Kaspersky Safe Kids -asennus on poistettu.

safekids.com uninstall_ucp

Jos haluat ohjeita tietyn komennon rakenteesta, syötä jokin seuraavista komennoista:

safekids.com <komento> /?

safekids.com HELP <komento>

Komentorivipohjainen Kaspersky Safe Kidsin asennuksen hallinta on tarkoitettu käytettäväksi asiakaspalvelun antaessa apua. Näitä parametreja ei saa käyttää ilman asiakaspalvelun asiantuntijoiden opastusta tai kysymättä heiltä ensin.